In the USA - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Christiaan Springer - WaarBenJij.nu In the USA - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Christiaan Springer - WaarBenJij.nu

In the USA

Door: Christiaan Springer

Blijf op de hoogte en volg Christiaan

20 Maart 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Zoals bericht was ik al aangekomen in de US of the A. Maar nu nog even de details:

Vrijdag ochtend dus vroeg op het vliegtuig gestapt vanuit Venetie. Overgestapt in Frankfurt voor de 8 uur durende vlucht naar Washington. Op het vliegveld wachtte Thom me op, die een uurtje eerder was geland. Opgehaald door Nicolette en Rinus en al snel bij ons hotel aangekomen. We hebben een mooie kamer met 2 grote bedden waar je in kan verdwalen. Die avond met de organisatie uit eten geweest en dat is dan ook meteen ongeveer alles wat ik buiten het hotel heb gezien. We zitten hier in Bethesda en er is niet veel te beleven. Alle barren gaan ook nog eens om 12 uur dicht en dan het gezeur om IDs. Telkens vragen ze Thom en mij om een ID om te checken of we wel 21 zijn als we een biertje willen bestellen....zucht en dan had ik me nog niet eens geschoren.

Gister was het congres nog niet gestart, dus we hadden rustig de tijd om ons voor te bereiden. S avonds meegegeten met een speciaal diner voor leden van een pre meeting. Crab cookies en nog veel meer lekkers. Verhongeren doen we hier niet. vanochtend werd er even voor ons tweeen een hele tafel met eten binnengebracht!!! Voor morgen hebben we gevraagd of ze t naar onze kamer brengen, ontbijt op bed;) Verder gister nog een beetje gesport en op tijd naar bed gegaan (noodgedwongen:( ) Vandaag is het congres dus echt begonnen en alles loopt op rolletjes, we kunnen het met twee vingers in onze neus aan. Later vandaag zal ik nog wat fotos plaatsen, nu bijna lunchtijd! CIAO!!

• 21 Maart 2008 - 13:38

Rosa:

Hoi lieverd!! We waren gisteren op de Filmnachtborrel de IDEEweekfilm aan het kijken en we zagen je zoveel voorbij komen dat we nu maar gaan aftellen hoor!!!Zo lang mag je echt NOOIT meer weg damnit!!! Veel plezier in de States saampjes en tot over een maandje!!!
    Dikke kus!