De laatste dagen.....
Door: Christiaan Springer
Blijf op de hoogte en volg Christiaan
26 April 2008 | Slovenië, Ljubljana
En zo kan ik nog wel even doorgaan en dan ben ik nog niet eens begonnen over mijn witte tshirt vol berichtjes. Ik zal ze zeker allemaal gaan missen......
Als ik zo terugkijk op de afgelopen 6 maanden kan ik niet anders zeggen dat het een mooi avontuur is geweest en ik blij ben dat ik naar Slovenie ben gekomen. Het onderzoek was leuk (is leuk, ben nog niet klaar:) Ik heb het echt getroffen met mn begeleider. Gisteravond nog even bij hem thuis gegeten en samen n heerlijke sigaar gerookt. Ik heb enorm veel dingen gezien en beleefd, de trips naar Sarajevo en Belgrado bijvoorbeeld. Alle feestjes in de dorms en clubs. Alle bezoek uit NL. Ik heb mezelf bewezen dat ik prima kan overleven in mn eentje in een vreemd land. En ik heb heleboel mensen ontmoet van over heel de wereld, waarvan ik een aantal nog zeker een keer zal ontmoeten, danwel in hun land danwel in NL. Het enige negatieve punt dat ik kan bedenken is dat ik veelste lang zonder alle familie en (Nederlandse;) vrienden ben geweest:)
Morgen arriveren Jan en Mary. Dat betekent nog twee leuke dagen voordat ik dinsdagochtend alles in de auto moet krijgen en we zo spoedig als mogelijk naar Nederland terug zullen komen. Daar ben ik natuurlijk precies op tijd om Q-day te vieren! Weer iedereen gedag zeggen, mn nieuwe kamer betrekken en dan nog een weekje Alanya met Rose, Mirte en Rens voordat ik serieus moet beginnen met mn ALCO’s
Het volgende bericht zal dus vanuit NL zijn! Adijo en tot zo!
27 April 2008 - 15:58
Rosa:
Jaaaaaaaaaaaaaa!!!!Alanyaaaaaaaaaaaaaaa!!
Tot dinsdag/woensdag, maar wel heeeeeeeeel snel!!
Dikke kus!