weer een weekje stage - Reisverslag uit Ljubljana, Slovenië van Christiaan Springer - WaarBenJij.nu weer een weekje stage - Reisverslag uit Ljubljana, Slovenië van Christiaan Springer - WaarBenJij.nu

weer een weekje stage

Door: Christiaan Springer

Blijf op de hoogte en volg Christiaan

21 Januari 2008 | Slovenië, Ljubljana

Afgelopen week was betrekkelijk rustig. Van maandag tot en met donderdag elke dag om half 9 stage. We hebben nu onze krachtmeter en kunnen bijna beginnen. We moeten alleen nog een opstelling hebben om de hand of voet in te plaatsen en de dan met de sensor de kracht op de beste manier te kunnen meten. Deze is in de maak en zal waarschijnlijk deze week klaar zijn. Dan de pilotstudie en hopelijk begin februari beginnen met het testen van de patienten. Maar wat heb ik dan afgelopen week gedaan? Ik heb een ´letter to the editor´ geschreven. We gaan commentaar leveren aan een auteur van een artikel betreffende zijn meetmethoden. Ben benieuwd naar de reactie.

Qua ´buitenschoolse´ activiteiten was het ook weer een mooie week. Maandag natuurlijk de week weer beginnen met parlement pub. Dinsdag sporten, woensdag biertje gedronken met een nederlander die hier ook stage loopt. Donderdag een nieuwe bar ontdekt: ortobar. Een gezellige plek die ik zeker nog beter moet verkennen. Vrijdag dan maar eens vroeg naar bed om zaterdag om 8: oo uur klaar te staan om met zo´n 20 erasmus studenten te gaan wintersporten in velika planina. Het was een dagje stenen ontwijken. Dit gebied, dat echt super mooi gelegen is, heeft geen sneeuwkannonen en door de niet al te hoge ligging was de sneeuw niet van al te beste kwaliteit. Het was wel super leuk en met maar 2 nieuwe krassen op mn board viel de schade ook wel mee (mooie souvenier) S´avonds Maja nog gedag gezegd met een wiki waki woe;) En tot slot gister nog wat gedronken met Teja.

Ik ben er helemaal moe van...Tijd voor vakantie. Trouwens wat betreft vakantie als in USA trip, alles is geboekt! Het is de 10 luchthavens in 14 dagen trip geworden. Mijn vlucht hierheen was mijn eerste vlucht in een commercieel toestel en na de USA trip ben ik denk ik helemaal doorgewinterd. Maar ik kijk uit naar een weekje Washington en dan nog een weekje San Francisco.

Hierbij ook nog wat oude foto´s van het klimmen en wat foto´s van twee weken geleden.

P.s. Mn verblijf is niet onopgemerkt gebleven! Na kamervragen aan de president over wie nou toch die blonde jongen is die de laatste maanden in Ljubljana rondloopt hebben ze besloten tot actie over te gaan. Vanavond word ik geinterviewd door de nationale televisie van Slovenie! Kan ik daarna nog onopgemerkt over straat lopen? We zullen zien.