Vakantie is weer over.. - Reisverslag uit Ljubljana, Slovenië van Christiaan Springer - WaarBenJij.nu Vakantie is weer over.. - Reisverslag uit Ljubljana, Slovenië van Christiaan Springer - WaarBenJij.nu

Vakantie is weer over..

Door: Christiaan Springer

Blijf op de hoogte en volg Christiaan

13 Januari 2008 | Slovenië, Ljubljana

Net mn ouders uitgezwaaid, stonden vrijdagavond (de 4e) alweer 7 vrienden op de stoep. Dat betekende 5 dagen en nachten op en top vermaak. Vrijdagavond begon in de skeletonbar. Met zn allen cocktails drinken van Maja, met namen als wiki waki woe en sex in the disabled toilet. De volgende dag de tocht naar het kasteel ondernomen. Met Chris zn nike air max en glad paadje op zich al een heel avontuur. Meteen de rest van Lj laten zien en s‘avond vlees eten bij de servier. Een dansje bij Bachus met een huwelijksaanzoek van Roel voor Anne *als opdracht voor het verliezen van een spelletje 31) maakte het feest compleet. Zondag hebben we volgens mij gebowld en gepooled. Verder nog geschoten met echte pistolen op maandag. Het is toch wel een apart gevoel om zo‘n moorwapen in je hand te hebben. S‘avonds nog naar parlement pub en kms als eindpunt. Dinsdag met de bus naar Bled gegaan, toch wel een van de mooiste plekjes van Slovenie. Een rondje rond het meer gelopen en ook maar meteen een duik genomen met de mannen (normaal is het meer bevroren rond deze tijd). Foto's volgen nog. De laatste avond naar het krakerscomplex gegaan en tot laat gepokered in het hostel. Woensdag nog het ziekenhuis laten zien en ze vervolgens uitgezwaaid op het vliegveld. Dat gaat weer een hele tijd duren voordat ik ze weer zie. Ik mis ze nu al...

Maar geen tijd om te treuren. Donderdag weer om 8:30 uur begonnen met stage. De krachtmeter is gearriveerd dus we kunnen nu echt aan de slag. Vrijdag sushi gegeten met erasmus studenten en zaterdag metelkova weer onveilig gemaakt. Nu net terug van fitness, geen tijd om me te vervelen dus!