Ander telefoonnummer! - Reisverslag uit Ljubljana, Slovenië van Christiaan Springer - WaarBenJij.nu Ander telefoonnummer! - Reisverslag uit Ljubljana, Slovenië van Christiaan Springer - WaarBenJij.nu

Ander telefoonnummer!

Door: Christiaan Springer

Blijf op de hoogte en volg Christiaan

29 November 2007 | Slovenië, Ljubljana

Eindelijk van KPN mn simunlock code gekregen. Heb nu een sloveense sim in mn telefoon en gebruik mn nederlandse nummer niet meer. Is een stuk beter voor mn telefoonrekening. Maar als je me dus wilt bereiken toets dan geen 06-30blabla maar: 031526943 en natuurlijk met 0038 ervoor als je toevallig niet in Slovenie mocht verkeren:) Probeer t uit zou ik zeggen. Per post schijn ik ook te bereiken te zijn. Dan moet je op je kaartje,pakje,sinterklaascadeaus,kerstbomen, weet ik veel wat je naar me toe wilt sturen het volgende schrijven:

Christiaan Springer
studentski dom
Topniška 31
1000 Ljubljana
Slovenia

En dan nog maar even n mooie anekdote op t berichtje een beetje leuk te maken: Dacht ik gister dat mn fiets gestolen was, maar bleek ik m al thuis te hebben gebracht. Huh hoe kan dat, ja IK kan dat. Eerst met de fiets de stad in, poolen met erasmus studenten (eerste nederlander ontmoet btw), drinkie hier, gluhwijn daar. Tot slot nog een paar cocktails in de skeleton bar en dan weer lkkr naar huis fietsen. Thuis gekomen blijkt er een feestje in de kelder te zijn. Dat kan ik natuurlijk niet missen. Meer mensen en hop weer in de taxi met een paar Slovenen om weer uit te gaan in de stad. Dansje en drinkie. Lopen we terug door de stad richting een eettent (op midden in de nacht een soort van pannekoeken te eten) Kom ik langs de plek waar mn fiets stond tijdens het poolen. Ik ervan overtuigd dat ie er nog steeds moest staan, zoeken, niet gevonden en overtuigd dat ie gestolen was. De rest begreep er natuurlijk niks van en toen ik (weer) thuis kwam en mn fiets in de hal zag staan viel t kwartje. Ben weer lekker bezig dus:)

• 29 November 2007 - 15:29

Angela:

Aaaw dronken Silovic is zn fietsje kwijt;)

• 29 November 2007 - 23:43

Thom:

Dude !!!

• 30 November 2007 - 11:04

Rosa:

Ontzettende postduif!

• 05 December 2007 - 17:25

Pastapoes:

He dude, dat nummer klopt niet hoor! Ik heb 0038-031526943 en 0038-31526943 gebeld en die deden het allebei niet!
    xxxxx we komen eraan hoor!!