Laatste bericht uit silovenie (voor even:)
Door: Christiaan Springer
Blijf op de hoogte en volg Christiaan
10 Maart 2008 | Slovenië, Ljubljana
Aanstaande vrijdagnacht vertrek ik naar Venetie. Daar verblijf ik dan tot ik dinsdagochtend richting Washington DC vlieg. I.i.g zaterdag en zondag heb ik gezelschap van 1 erasmusser en misschien wel meer. In Washington ontmoet ik Thom en gaan we richting ons hotel waar ook het congres georganiseerd wordt. Dit congres duurt tot zaterdagmiddag. Wij blijven dan tot maandag in Washington vanwaar wij naar San Francisco zullen vertrekken. Hier kunnen we slapen bij een vriend van Thom en zullen we een cabrio huren (moet wel in stijl rondrijden daar) om de omgeving (hollywood ed) onveilig te maken. Vervolgens de zondag daarop 24 uur vliegtuigen naar Venetie en met de trein terug naar LJ. Als het goed is ben ik nog op tijd voor Parlement pub:)
Daarna nog maar 1 maandje over voordat ik terug kom naar NL. En het vervoer terug is ook geregeld (afgezien van mn board dat ik misschien in tweeen moet zagen:) Jan en Mary zijn namelijk eind april op vakantie in Oostenrijk en willen wel naar LJ komen om mij op te pikken:) Gelukkig dus, niemand hoeft niet meer bang te zijn dat ik misschien hier wel blijf. Wees dus nu gerust, ik kom terug!
Dat wat betreft de toekomst, nog even over afgelopen week: Na de Kranjska Gora trip en maandagavond was het toch weer hoog tijd voor een paar avonden goede rust. Geen feestjes dus. Ik was ook veel ste druk met mn stage bezig om te feesten. Data verwerken, nieuwe personen testen en n abstract schrijven (dit voor een congres in Madrid waar ik misschien dan wel heen kan deze zomer:) Vrijdagavond was t wel tijd voor feest (afkickverschijnselen, ik was niet meer te houden;). Zaterdag opgestaan (met wat moeite), kopje koffie. Samen met wat Portugezen, Spanjaarden, een Fransman en een Pool voetbal gespeeld. Oke ik ben geen sterspeler, maar dit was wel dramatisch. Totaal geen balgevoel meer. Binnenkort maar meer oefenen. Daarna nog wat gegeten met n coupon. Ik moet t (toch nog een keer) vertellen. 80 cent voor deze coupon. T is een lounge/bar tegenover mijn dorm en voor die 80 cent krijg je dan een goede sandwich met een lekkere chocolademuffin (of salade of fruit). En voor 90 cent een kopje koffie maakt t feest helemaal af. Om dan nu ook maar meteen alle vehalen van t weekend te vertellen: Na de koffie even boodschappen doen, beetje fitness en klaarmaken voor t volgende feest. Een verjaardagsfeest in n dorm, daarna naar een ander feest in n andere dorm en tot slot Ortobar. Dan is t wel weer genoeg feest geweest. Zondag dus niet meer zoveel bijzonders gedaan (weer een beetje uit eten met coupons, gewerkt als bodyguard (en meteen gezond en nu dus lichtelijk verbrand rond mn bilstreek:) )
Vanavond weer iedereen ontmoeten tijdens 1 (oke 2 of 3) biertjes in Parlement en morgen weer serieus aan de slag in t ziekenhuis. Mn volgende bericht zal dus vanuit Washington D.C. zijn!!
P.S. Mocht iemand nog woonruimte hebben/weten/kennen voor mij als ik terug kom in Nl, laat het me dan alsjeblieft weten!! Ik ben op zoek!!!
P.s.s. Bijgevoegd wat feestfoto‘s van de afgelopen weken
P.s.s.s Van de week samen met Roel opgegeven voor Luik-Bastenaken-Luik, 235 KM in augustus. Dat wordt serieus trainen als ik terug kom!
Adijo!!!
17 Maart 2008 - 12:49
Tante Lies-oom Jan:
eindelijk ontdekt hoe een en ander werkt.
we zien dat het goed gaat met jou en het vrouwelijk schoon. Mooi zo, maar pas op!wensen je nog veel plezier en goede studie, ha,ha Tot over ????we zien het wel, met Pasen zien we de rest van de familie weer,even wennen zonder jou.groeten tante lies en oom jan